top of page

Julemusikal

IMG_1054.HEIC

"Det største ønsket"

Vil spilles lørdager på Kvadrat, desember 2023.

Lørdag 9.12 klokken 13.00 og 16.00 

Lørdag 16.12 klokken 13.00 og 16.00

Forestillingen varer i ca. 20 minutter og er gratis for alle. 

Et eventyr skrevet av: Cathrine Lanne. Sanger er lånt fra kjente artister som Boys of Christmas, Sigvart Dagsland, Train, Hanne Krogh.

Rødnissejenta Saga er lei julestria. Nissemor, nissekusiner og nissefettere bare maser. Nissefar er tålmodigheten selv. De gjør det de alltid pleier å gjøre. Lese ønskelister, besvare brev, lage gaver og sende gaver.  På verkstedet er det som vanlig travelt, og bare 10 dager før jul går spikkemaskinen i stykker. Dette skaper stress og kaos på verkstedet. Saga tar saken i egne hender til Nissemors store fortvilelse. Sammen med sin trofaste venn Turte og Nissefar sin gode hjelper Pudde legger hun ut på tur for å finne noe som kan reparere spikkemaskinen. Dette vil få betydning for det største ønsket. 

Saga, Turte og Pudde får en tur av et eventyr de sent vil glemme. På veien møter de Blånissene i den forlatte skogen. Og plutselig er det gått tre dager. Hvor ble tiden av? 

I verkstedet er det fullstendig kaos og alle lurer på hvor Saga, Turte og Pudde blir av. Når de omsider kommer hjem er det noe som ikke stemmer. Den rødnissejenta som drog, er ikke lenger den samme.  Har Saga mistet nissevettet sitt på veien? Klarer de å fikse spikkemaskinen og redde julen på bare sju dager? 

I dette juleeventyret blir du kjent med 21 nisser i forskjellige størrelser, farger og fasonger. De har alle sin unike personlighet som gjør at de alle kan bli din favoritt. Med humor og sanger fra kjente melodier , vil historien som fortelles gjennom nissene og verdenen de lever i, og måten de ser vår verden på forhåpentligvis røre ved hjertet og minne deg om hva julen egentlig handler om.

 Anbefaler å høre sangen "Nå e det julatid" før dere kommer på showet.

 

Den er å finne på spotify. Legg den gjerne inn i spillelisten også;) 

Et juleønske spilles i perioden uke 50, 2023. I låven på Sunde. 

Varighet ca. 1 time.

IMG_0854.JPG
IMG_0860.JPG
IMG_1031.HEIC
IMG_1013.HEIC
IMG_0856.JPG
IMG_0850.JPG
IMG_0859.JPG
IMG_1015.HEIC
bottom of page