top of page

Vårens timeplan er klar:) Påmelding starter 8.11. 

ShowKids

Er du mellom 4-6 år og liker å showe?  ShowKids danser, synger og øver på det å bli trygg foran publikum gjennom lek.  Hos oss får alle slå ut sin kreativitet. Vi har som mål at alle skal våge å si navnet sitt i mikrofon, danse og synge foran publikum. Vi øver også på replikker. 

Oppstart i uke 34

Vi følger skoleruten og har høstferie i uke 41.

 

Pris 1990,- pr.kurs.

 

Musikal 

Liker du å synge, danse eller spille teater? Har du tenkt på hvordan det er å være skuespiller, synge i mikrofon, og stå på en scene? 

Hos oss skal alle få stå på scenen, uansett bakgrunn, erfaring eller talent. I løpet av kurset øver vi på replikker, synger sanger fra kjente melodier og danser kule koreografier. Øvingene vil resultere i en forestilling på ca. 15 minutter. Tema for høsten er Matilda. 

Kursene starter i uke 34 

 

Vi følger skoleruten og har høstferie i uke 41.

 

Pris 1990,- pr.kurs.

Pris voksen kurs 990,-. Tema på voksen kurs er Mamma Mia.

"The Voice"

Liker du å synge og drømmer om å blir artist? Eller ønsker du å lære og synge med stemmen du har? 

Som deltaker i vårt "The Voice" kurs får du profesjonell oppfølging av en sangpedagog som skal følge en liten gruppe deltakere over ti uker. Sangpedagog fungerer som en mentor for deltakeren og skal ha fokus på utvikling av sangstemme og formidlingsevne. 

Vi har fokus på trygghet og mestring i timene uansett om du kommer alene eller med venner. 

Kurset starter i uke 35 og avsluttes med konsert i uke 45.

 

Pris 2200,- pr.kurs.

ShowDans

Liker du å danse og vil lære å danse som på Broadway? Eller ønsker du å lære og utvikle danseteknikk i en sjanger hvor bare fantasien setter grenser. 

På ShowDans skal vi ha det gøy og showe når vi danser. Her får du profesjonell oppfølging av en dansepedagog  som skal ha fokus på utvikling av danseferdigheter og formidlingsevne, hvordan man viser følelser gjennom dansen.

Vi har fokus på trygghet og mestring i timene uansett om du kommer alene eller med venner. 

 I løpet av en time skal dere gjennom oppvarming, tøying, koreografi og showfaktor fra kjent og kul filmmusikk. Kurset ender med oppvisning for familie og venner.

.

 

Pris 990,- pr.kurs.

Musikal for voksne

Vi hører ofte voksne si: "Jeg skulle ønske det fantes et slikt tilbud når jeg vokste opp". Nå finnes det! Og vet du hva? Det er skikkelig lavterskel. Du trenger ikke å gå for hovedrollen hvis du ikke vil;) 

 

Mandager klokken 20-21.15 inviterer vi alle unge voksne og godt voksne til Grødem skole for å showe med oss. Vi synger, danser og blir godt kjent gjennom drama øvelser.

 

Vi kan love latter, lek og god musikk.

 

Send mail til post@showakademiet.no dersom du ønsker prøvetime.  

Pris for kurset er:  990,- 

 

Skjermbilde 2024-01-01 kl. 23.23.46.png
*Kun 12-14 plasser i hvert kurs. 


Velkommen til kursstart i uke 34. 
Her er høstens timeplan:)
TRYKK PÅ DET AKTUELLE KURSET DU VIL GÅ FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSIDE.

*Kun 12-14 plasser i hvert kurs, trykk for å komme til påmelding
Det forutsettes at man har gått minimum en sesong tidligere for å gå på viderekomne kurs hos oss. Alle VK kurs varer i 1,5 time. 
bottom of page