top of page

Om oss 

Når vi var små elsket vi å showe og opptre med sang, dans og drama. Det ga oss selvtillit og tro på at vi kunne klare alt. I Showakademiet ønsker vi å gi den følelsen og opplevelsen videre. Derfor bestemte vi oss for i 2021, at når koronaen legger seg så starter vi Showakademiet AS. I dag, to år senere har Cathrine Lanne ansvar for daglig drift og Janne Østerhus har ansvar for større produksjoner og prosjekter.
 

Showakademiet skal tilby et bredt tilbud innenfor sang, musikk, dans og drama. Vi ønsker å bidra til at regionen har enda flere kulturelle tilbud enn det som i dag eksisterer. Vår hovedsjanger er musikalteater og vi har som mål å sette opp årlige musikaler i regionen. Vår visjon er “At alle skal få skinne som den stjerna de er”, uavhengig av økonomisk og sosial bakgrunn, funksjon og status. Vi ønsker å være en bidragsyter til at alle kan finne sin plass hos oss.

 

Sosialisering er en del av FNs bærekraftsmål. Vårt bærekraftsmål er at her skal alle få venner og sosialiseres gjennom samarbeid i å lage produksjoner. De som går hos kan være med på å lage kostymer, scenografi, rekvisitter, manus, musikk mm.

 

Showakademiet driftes som en ideell organisasjon hvor formål er å bruke et eventuelt overskudd til å få eget lokale, profesjonalisere og utvide konseptet og lage større, flere og bedre oppsetninger. 


Med oss har vi dyktige og profesjonelle instruktører som brenner for å se mestringsglede gjennom musikk, dans og drama. Vår visjon er å - Gi barn muligheten til å få skinne på scenen som den stjerna de er.

Velkommen til Showakademiet- "Et sted for små og store drømmer"
IMG_5325.JPG
tv. Janne Østerhus (styreleder)
th. Cathrine Lanne (daglig leder) 
Hilde Gunn Ørland, styremedlem 

Kunne du tenke deg å være en del av vårt Team?

Vi søker sangpedagog, dansepedagog og ellers ungdom/voksne som brenner for musikaler. 

Se stillingsbeskrivelse her og  send oss en søknad til post@showakademiet. no dersom du er interessert. 

bottom of page